1. helmikuuta 2017


Hyvä lukija,

tervetuloa -uksien pariin!

Kirjoitukseni koskevat pääosin tekemiäni neulomuksia ja ompeluksia. Kädentaitoja harrastan laajasti, joten luvassa on myös virkkauksia ja nypläyksiä, ehkä myös piirustuksia, tai sitten pelkkiä tuherruksia. Askartelu ei ole koskaan ollut juttuni, mutta teen kyllä kaikenlaisia näperryksiä ja piiperryksiä. Saatan esitellä myös leipomuksia, mutta tuskin sentään muita kokkauksia.

Pyrin aina hyödyntämään kaiken olemassa olevan materiaalin, joten luvassa on myös erilaisia tuunauksia, korjauksia sekä kunnostuksia.

Tämä on minulle myös paikka kertoa ajatuksia, jakaa kokemuksia ja mahdollisesti tehdä pieniä tutkimuksia. Tuskinpa vältymme kommelluksilta tai levottomuuksilta, ja joskus kirjoitankin pelkistä testauksista tai harjoituksista. Erityisesti kuitenkin toivomme erilaisia sattumuksia.

Sinulle on siis luvassa kirjoituksia ja valokuvauksia kaikesta tekemästäni ja keskeisimmistä välineistäni. Löydät teksteistäni ehdotuksia, kehotuksia ja ohjeistuksia, ehkä jopa varoituksia. Minulle voit myös aina esittää toivomuksia!


Antoisia lukuhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti